Niet weerhouden

Maarten Vanhamel is op zoek naar werk. Hoewel hij over genoeg motivatie en werkervaring beschikt en de longen uit zijn lijf solliciteert, krijgt hij nergens een contract voorgelegd. Zoals iedereen die werk zoekt, komt hij wel eens op plekken terecht waar al zijn alarmbellen af gaan of krijgt hij het uit frustratie aan de stok met medewerkers van de interim. De lezer volgt Maarten in zijn zoektocht en in zijn dagelijks leven, want er is natuurlijk meer dan afwijzingsmails alleen. Er zijn hilarische momenten, bijzondere ontmoetingen, er is Weltschmerz, romantiek en vriendschap.
‘Niet Weerhouden’ is niet alleen een boek over doorzetten maar ook een verhaal over de zoektocht naar jezelf. Door zich over te geven aan de gebeurtenissen en hulp te aanvaarden, komt Maarten tot transformatie.
Serge heeft een kurkdroge, humoristische schrijfstijl en het woord ‘meeslepend’ vind ik hier wel op zijn plaats. Hij zorgt ervoor dat je algauw met de personages begint mee te voelen en dat je het boek in één ruk zou willen uitlezen.

‘Niet Weerhouden’ is de Nederlandstalige debuutroman van mijn echtgenoot Serge. Geheel onbevooroordeeld kon ik deze boekrecensie dus niet schrijven. Het deed me deugd om het schrijfproces van dichtbij te volgen en het redactiewerk te mogen doen. Intussen (kerst 2020) is het fysiek en digitaal beschikbaar. Je kunt het via ons bestellen, bij Standaard Boekhandel of via deze link (uitgebreide bestelopties) of als e-book op je reader. Veel leesplezier!

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s